Zrnčić-Dim i Kostelić su ostali bez bodova

ŠERUJ / ?

U kanadskom Lake Louiseu vozio se super-G, koji je osvojio Norvežanin Aksel Lund Svindal. Naši Natko Zrnčić-Dim i Ivica Kostelić bili su na 43., odnosno 54. mjestu

Norveški skijaš Aksel Lund Svindal pobjednik je super-G utrke Svjetskog kupa u kanadskom Lake Louiseu, dok su hrvatski predstavnici Natko Zrnčić Dim i Ivica Kostelić završili kao 43. i 54.

Feb 15, 2015; Beaver Creek, CO, USA; Ivica Kostelic of Croatia reacts after run two of the  men's slalom in the FIS alpine skiing world championships at Birds of Prey Racecourse. Mandatory Credit: Jeff Swinger-USA TODAY Sports

Natko je za Svindalom zaostao 2.77 sekundi, što mu je bilo dovoljno za 43. poziciju, pa je bio tri mjesta bolje plasiran negoli na jučerašnjem spustu. Kostelić je u svojoj prvoj utrci sezone imao startni broj 62, a završio je kao 54. s 3.76 sekundi zaostatka za pobjednikom.

Svindal je u subotu slavio u spustu, a danas je u Lake Louiseu proslavio svoju 27. pobjedu u Svjetskom kupu i pokazao da se potpuno opravio od puknuća Ahilove tetive. Drugo mjesto pripalo je Austrijancu Matthiasu Mayeru (+0.32), a treće Talijanu Peteru Fillu (+0.45).

Izvor: 24sata,hr

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *