Hrvatska: Karlovčanima vandali preko noći probušili gume

ŠERUJ / ?

Nesvakidašnji vandalski čin zgrozio je vlasnike limenih ljubimaca koji su u subotu ujutro u centru Karlovca na svojim vozilima primijetili prazne, odnosno, probušene gume. Nepoznati počinitelji su tijekom noći u centru grada oštrim predmetom, najvjerojatnije nožem probušili gume na čak 27 vozila u pet ulica. Policija od jutra zaprima dojave građana sa prijavama šteta i do 13 sati su ih zaprimili čak 27. Na većini vozila probušena je po jedna guma, dok su na nekima po dvije.

– Zaprimili smo dojave građana o probušenim gumama na 22 osobna vozila, četiri autobusa i na jednom kombi vozilu i to u ulici Obala Vladimira Mažuranića, Šebetićevoj ulici, Gundulićevoj ulici, u ulici Prilaz Većeslava Holjevca i u ulici kralja Tomislava. Na mjestu događaja vrše se očevidi kojima je utvrđeno da su gume izbušene oštrim predmetom, najvjerojatnije nožem – rekao je djelatnik OKC-a PU karlovačke.

Policija nastavlja s istragom u cilju utvrđivanja počinitelja ovog vandalskog čina, dok oštećeni vlasnici vozila saniraju štete, mijenjaju gume, a one uništene pokušavaju spasiti kod vulkanizera.

 

Izvor: 24sata.hr

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *