POTRESNA ISPOVIJEST PREVARENE DJEVOJKE “Zatekla sam ga u kafiću s drugom, a kad sam im prišla…”

ŠERUJ / ?

Zasigurno ste čuli za bezbroj situacija u kojima prevarena žena hvata svog partnera usred samog čina, međutim ovaj ishod malo ko bi mogao očekivati.

Kadia Blagrove iz New Yorka upoznala je svog partnera putem popularnog Tindera i jako joj se svidio. Smatrala ga je izuzetno šarmantnim i dobrim te su vrlo brzo krenuli s ljubavnom vezom.

Prvih šest mjeseci sve je bilo u najboljem redu, međutim u jednom trenutku stvari su postale neobične. Više se nije tako često javljao, odgovarao na poruke, a počeo je izbjegavati i zajedničke izlaske.

Kadiji je to postalo čudno, no nije toliko obraćala pažnju. Sve dok joj se jednog dana uopće nije javio. Kako je odlučila večer provesti u društvu prijatelja, prilikom ulaska u jedan restoran našalila se kako bi ovdje mogla susresti svog partnera, a možete zamisliti osjećaj koji su je obuzeo kada se upravo to i dogodilo.

Sjedio je s izuzetno uglađenom i zgodnom djevojkom i dodirivao joj lice, grlio je i nježno ljubio. Kadia nije mogla vjerovati. Od šoka im je prišla i neugodno se iznenadila kada se njen partner kojeg je voljela – pravio da je ne poznaje.

Nevjericu i šok pokušala je ublažiti pitanjem upućenom njegovoj pratnji da joj objasni u kakvom su odnosu njih dvoje. Nova pratnja otkrila je kako neko vrijeme izlaze zajedno. Kadiji je to bilo dovoljno da ode, ne osvrćući se.

Iako se nije javio sutradan, pokušao je to učiniti u narednih nekoliko mjeseci, no neumoljiva Kadia je čvrsto odlučila nastaviti sa svojim životom i preboljeti ga jednom zauvijek.

 

Izvor: avaz.ba

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *