KRIJE SE U GLAMOČU Nihad Alibegović je nakon nemilog događaja koji ga je zadesio…

ŠERUJ / ?

Nakon snimanja, gostovanja i nemilog događaja koji ga je zadesio u vrijeme njegovog gostovanja u Švedskoj i saznanja da mu je umro klavijaturista, Nihada Alibegovića popularnog bh. interpretatora kao da je sustigao psihički i fizički umor.

Poželio je, kako smo čuli, da bar jedan dio tekućeg mjeseca provede u odmoru prije početka ozbiljnije kampanje reklamiranja njegovog novog maksi singla. Istina, njegove dvije nove pjesme se već uveliko vrte i počinju zauzimati zaslužena vodeća mjesta na top listama, no kako nam je i sam jedne prilike kazao pjesme su toliko dobre da zaslužuju maksimalno reklamiranje što podrazumijeva uz sve i snimanje video zapisa.

Pokušali smo da saznamo kako se to Nihad odmara, pa smo čuli da je bukvalno pobjegao od poziva i obaveza u Glamoč kod svojih prijatelja gdje je, kako reče, istinski odmor uz lijep i čist zrak i disanje punim plućima. To mu je, kaže Nihad, potrebno jer je i previše obaveza i taj neželjeni događaj naprosto uništio njegovu psihu.

No, oni koji ga bolje poznaju kažu da Nihad slobodno vrijeme upražnjava u rekreaciji i šetnjama ali očito ni to mu nije bilo dovoljno. Poznavajući njegov profesionalni pristup poslu, nismo baš sigurni da će on bogzna koliko apstinirati od rada i obaveza.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *