Bosanac otkrio razlog zašto nije bio koncertu Marije u Sarajevu

ŠERUJ / ?

Dragan Stojković Bosanac je rekao da neće biti gost na nedavno održanom koncertu Marije Šerifović.
Neki portali su objavili kako je na koncertu Bosanac sa njenom majkom Vericom Šerifović publici se predstavio sa nekim sevdalinkama. Pa smo ga odmah pozvali tražeći pojašnjenje. Osjetili smo s druge strane da je u trenu čovjek ostao bez teksta.

– Nikada ne bih tako nešto učinio. U prvom redu ne bih vas kompromitirao ni po kakvu cijenu. Ja ako sam rekao to stoji, a sada ću samo da vam kažem takvoj družini ja ne pripadam ni u Beogradu, a ni u mom Sarajevu – kazao je a onda se kroz priču izvinio svima onima koji nisu znali da neće nastupiti jer je bio reklamiran do posljednjeg dana, pa čak i nakon koncerta.

– Ne krivim nikoga, vjerovatno je tamo neko samo prepisao ono što je najavljeno ili nije bio do kraja koncerta. Bilo kako bilo ostajem dužan vama decidnije pojašnjenje a reci ću vam samo da nastavak slijedi isključivo za vaš list – kazao je ovaj ugledni muzički znalac koji je uzgred rečeno najomiljenija ličnost gledatelja emisije Zvezde Granda, čovjek kome se vjeruje i koji ima svoj nepokolebljiv stav.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *