Kada me ćerka upoznala sa svojim dečkom ja se nisam niti u snu nadala da bih takvo nešto mogla doživeti, iako je danas…

ŠERUJ / ?

Kada me ćerka upoznala sa svojim dečkom ja se nisam niti u snu nadala da bih takvo nešto mogla doživeti, iako je danas to u svetu sasvim normalno ali meni nikako nije.

On zgodan ali nikada takvo nešto ne bih mogla napraviti svom detetu.. Naime često on dolazi kod nje kući u kojoj živimo samo nas dve, nije mi se činio kao loša osoba niti neko koga privlače starije žene. I samo mi nije jasno ako je već takav što onda radi sa mojom ćerkom, zašto si nije našao neku stariju i gotovo. Počeo je dolaziti i kada nje nije bilo kod kuće, kao uz foru da je ranije došao pa će je pričekati.

Ona jadnica nije ništa sumnjala jer je smatrala da je to normalno da on dođe i kada nje nema.

Počeo je pokazivati zanimanje za mene što sam ja ubrzo shvatila i nisam dala da mi se približi, svakim danom je bio sve otvoreniji prema meni i otvoreno mi se počeo udvarati.

Baš me šokirao i nisam to očekivala od njega iako ništa nisam napravila niti imam nameru, ali me peče savest zbog moje ćerke. Ne želim da misli da sam to lagala ne bih li je razdvojila od njega, a opet ne mogu više niti ćutati jer se bojim da bi to moglo otići u krivom smeru i boli me to što radi njoj. Što da napravim?