Teodora i Anđelo se pomirili uz žestoku akciju u garderoberu, sve se orilo od uzdaha i vrištanja!

ŠERUJ / ?

Pevačica Teodora Džehverović i maneken Anđelo Ranković posle raskida i svađa koje su nedavno imali, konačno su se pomirili. Ovog jutra njih dvoje su bili raspoloženiji nego ikada. Umesto svađa i rasprava koje su konstantno imali, jutros je bilo nešto drugačije.

Teodora i Anđelo su čitavo jutro razmenjivali nežnosti, nije ih bilo briga što ih svi gledaju, međutim u jednom momentu završili su u garderoberu. Dok su zadrugari sedeli u spavaćoj sobi i razgovarali sve se treslo od Teodorinih glasnih uzdaha.

Dok su se Teodora i Anđelo zabavljali, Luna i Sloba su leželi u krevetu i posmatrali ovaj par sa kojima su do skoro bili nerazdvojni. Očigledno im i nije bilo baš drago što su se Teodora i Anđelo pomirili i što su trenutno u centru pažnje.

Luna nije mogla da se obuzda, pa je poslala Minu da pogleda šta rade. Kada je Mina otvorila vrata garderobe Teodora i Anđelo su bili zagrljeni. Blogerka je bila iznenađena ovim prizorom, pa se samo prekrstila.

– Mina, idi proveri šta rade tamo, da nešto ne polome… O Bože dragi – krstila se ljubomorna Luna.

Nije poznato šta su tamo tačno radili, ali očito da su se dobro zabavljali. Kada je Mina Vrbaški ušla u garderober poručila im je da se te stvari rade u toaletu.

– To se radi u kupatilu, da vas naučim! – poručila je Mina Teodori i Anđelu.

Nisu obraćali pažnju na Minine reči, pa su nastavili ono što su i do tada radili.

Pogledajte kako su Teodora i Anđelo zaglavili u garderoberu: