Popović je razmišljao da li da je pusti u takmičenje, a kad je devojka sa hendikepom izašla na scenu i pustila glas sve je postalo NEVAŽNO! (VIDEO)

ŠERUJ / ?

Dvadesetogodišnja devojka iz Teslića zadala je domaći zadatak kada je pevanje u pitanju, i hrabrost da izađe na scenu

Ako se za nekoga koga ste mogli da vidite u sinoćnoj emisiji “Zvezda Granda” može reći da je pokidao, onda je to mlada Kristina Tomić!

Definitivno nije tetka! Sanja Kužet izbacila grudi, a kad vidite kakva joj je haljina NIŽE, biće vam jasno zašto svi uzdišu za njom! (FOTO)

Kristina, devojka od 20 godina iz Teslića (BiH) izašla je na scenu, zapevala hit Snežane Đurišić “Niko me nije voleo kao ti”, i već na toj pesmi dobila je sve osim jednog glasa. Međutim, na drugoj, od Ane Bekute “Što je moje to je samo moje”, Kristina je dobila svih 7 glasova.

– Sećaš se, Kristina, audicije u Tuzli? Rekao sam ti da nisam siguran da te pustim ovde, među ovaj žiri, ali da ćemo ti dati šansu da ipak pokažeš neki svoj talenat. Dobila si 7 da, i evo Aca će prvi da kaže – počeo je Saša Popović

Međutim, Saša se opet ubacio upitavši Kristinu da li apsolutno ne vidi.

– Ne, imam ostatak vida oko 5%… Dioptrija je +8, pa sad… – rekla je Kristina, a onda je počeo Lukas.

– Ovako stoje stvati, ne gledajući na to pošto to uopšte nije bitno… Meni si ti pevala, pa ne mogu da kažem fenomenalno, ali skoro. Tačno, precizno, lepo… Fali tu malo energije, izabrala si dve najbolje pevačice na ovim prostorima, ima tu ihahaj da se peva, ali ja sam se oduševio kako si lepo i precizno otpevala. Ono što me je fasciniralo, kraj Snežanine pesme otpevala si identično. Ti si zaslužila svih 7 glasova, ne računajući taj tvoj hendikep! Na ovoj sceni nikad ne gledam to, ti zaslužuješ da ideš u drugi krug! – rekao joj je Lukas.

– Mislim da je Aca sve rekao. Želimo ti sreću i to je to – završio je Saša Popović, ne dajući bilo kome drugom da komentariše.

Kristinin nastup pogledajte na snimku ispod, od 1:27:13