ŠOK FOTKA! Sloba leži u gaćama, a Luna se IGRA sa njegovom alatkom! Fuj! (FOTO)

ŠERUJ / ?

Sve je jasnije da su Luna Đogani i Sloba Radanović planirali čitavu akciju oko njihove veze u “Zadruzi“, kako bi postali najomiljeniji par u rijalitiju.

Lunin otac, Gagi Đogani, iznio je prilično realnu tezu da je u sve to prste uplela Anabela Atijas, Lunina majka, koja je i osmislila sve to… Gagi takođe ima iskustva u učešću u rijaliti programima (“Farma“) i on vrlo dobro zna koja je cijena takve slave.

– Znala je da tamo neće dobiti onu popularnost koju želi, ali je ipak našla način da dobije pažnju koja će biti kratkog daha. Samo što ona toga nije svjesna – izjavio je nedavno Gagi.

Zna se da je slava u rijalitiju kratkog daha, a često nije ni pozitivna. Jer, samo u toj vrsti šoua možete vidjeti ovakvu situaciju…

Da li su Anabela i Luna imale na umu da se njena kćerka ovako “proslavi“? Moguće. Uostalom, Luna je na početku “Zadruge“ rekla da nikada neće imati s*ks pred kamerama, a sada uveliko vodi ljubav sa oženjenim Slobom po wc-ima i na tavanu. Dakle, bila je spremna na sve, a vidjećemo koliko će od toga imati koristi.

Fotku 18+ pogledajte OVDJE.