SANJU U “ZVEZDAMA GRANDA” MIJENJA POPULARNI MUZIČAR Evo o kome se radi…

ŠERUJ / ?

Otkako je Sanja Kužet saopštila da se zbog trudnoće povlači s malih ekrana, glavno pitanje svih fanova muzičkog šoua „Zvezde Granda“ jeste ko će biti nova voditeljica. Svi su komentarisali da novo TV lice mora biti jednako lijepo i prijatno kao Kužetova i nikako drugačije.

Direktor najpoznatije produkcijske kuće na Balkanu Saša Popović tražio je baš takvo lice. Potraga je kratko trajala jer je shvatio da od njega ljepšeg nema, pa će, baš Popović zamijeniti Sanju Kužet na veleljepnoj sceni „Granda“!

– Saša je sam donio odluku da on lično vodi program, a da mu partner u bekstejdžu bude Voja Nedeljković, koji će, kao i dosad, razgovarati s kandidatima i njihovim porodicama – kaže sagovornik iz „Granda“.

On kaže da se u „Grandovim“ prostorijama kao opcija pominjala i starleta Stanija Dobrojević, ali da je Popović od te ideje odustao jer je starleta/pjevačica više u Americi nego u Srbiji.

– Velika enigma je ko će zauzeti njegovo mjesto u produkcijskom žiriju ili će možda on da bude na obje pozicije – kaže izvor.

Ovim povodom PR služba Granda su poručili da o novoj voditeljici šoua ne žele da pričaju dok zvanično ne počne sezona takmičenja.
(Kurir)