OTKRIVAMO VAM NAJVEĆU ŽENSKU TAJNU: EVO ŠTA IH TO NAJVIŠE “PALI”

ŠERUJ / ?

Pripadnice ljepšeg pola iskreno su rekle šta najviše vole kod muškaraca…

Mi, a i svi drugi muškarci na svijetu, želimo da otkrijemo šta to žele vole i šta ih to uzbuđuje. Čitajući razne ankete i pričajući sa mnogoborjnim djevojkama i ženama došli smo do sljedećih zaključaka:

1. Šake

Devojke su rekle da obožavaju snažne i muževne šake na mušakrcima. One vole da osjete snagu i dominantnost, a šake su te koje poručuju upravo to. One su takođe dodale da obožavaju kada ih muškarci sa snažnim šakama dodiruju i maze.

2. Ljubljenje u čelo

Žene vole emotivniju stranu muškaraca, a za njih nema ljepšeg osjećaja od poljubca u čelo. One obožavaju kada ih njihovi miljenici ljube u čelo i tada se osjećaju bezbjedno i voljeno.

3. Kada se ne trude previše

Vjerovali ili ne, žene vole muškarce koji ne žele da se polome oko njihovih želja.

4. Kontakt očima

„Ništa nije tako seksi kao kada vas muškarac pogleda direktno u oči“, rekla je jedna od ispitanih devojaka. Mnoge su imale sličan odgovor i dodale da ih to i te kako pali i uzbuđuje.

5. Kad se ne plaše da prave budale od sebe

Žene obožavaju muškarce sa smislom za humor, ali najviše vole one koji vole da se našale na voj račun i one koji vole da se glupiraju. Naravno, ti muškarci moraju imati mjeru i ne smiju pretjerivati.

6. Dobro oblačenje

Lijep muškarac je još ljepši kada je dobro obučen. Žene prosto balave za mušakrcima koji imaju stila i koji znaju kako da se obuku za svaku priliku.

7. Muškarci koji majstorišu

Muško je muško i to mora uvijek da bude. Zbog toga žene preferiraju sposobne muškarce koji znaju da majstorišu i popravljaju razne stvari po kući, ali i okolo nje.