MINA VRBAŠKI: Zbog OVIH FOTKI su me proterali iz Inđije!

ŠERUJ / ?

Mina Vrbaški ističe da su je ljudi iz njenog rodnog grada ismevali kada su mediji objavili njene “rane radove” na kojima je ko od majke rođena

Učesnica Zadruge Mina Vrbaški sa 14 godina je poslala tadašnjem dečku svoje gole fotografije, koje su kasnije isplivale u javnost. Sedamnaestogodišnja starleta sada se kaje što je pre tri godine napravila grešku zbog koje su je proterali iz rodne Inđije. Najviše je prezala od toga da je se mama Ivana ne odrekne.

Majka joj je, međutim, brzo oprostila, ali ne i okolina u kojoj je odrasla, zbog čega je i odlučila da se preseli za Beograd.

– Kao klinka sam napravila veliku grešku – slikala sam se gola i te fotografije poslala tadašnjem dečku. Kada su fotke isplivale u javnost, počela sam da plačem ko kiša. Prva pomisao mi je bila kako će mama da reaguje. Bio me je strah od nje. Nisam znala šta da joj kažem, plašila sam se da će me se odreći, da neće hteti da progovori sa mnom – kazala nam je Mina pre ulaska u rijaliti i nastavila ispovest:

– Posle nekog vremena je saznala i sećam se da nije znala šta da mi kaže. Na kraju se dobro ponela, iako joj je bilo preteško.

Bez obzira na to što je od blama našla utočište kod majke, njeni sugrađani nisu imali razumevanja za nestašnu maloletnicu:

– Inđija me je ismevala, a mene je još više bilo sramota. Pošto je to malo mesto, svi su brzinom svetlosti saznali i počeli da me prozivaju. Bukvalno su me proterali odande. Nedelju dana nisam imala obraza da izađem iz kuće, a onda sam shvatila da ne mogu tako da živim. Odlučila sam da me boli uvo za sve i izašla sam napolje. Posle nekog vremena donela sam odluku da se ipak preselim i došla sam u Beograd.

Mina se nevoljno prisetila dana kada je obradovala dečka vrelim fotkama.

– Iskreno, ne znam šta mi je bilo u glavi. Bila sam zaljubljena balavica, koja nije znala ni dupe da obriše. On me je na to nagovorio, a ja ga slepo slušala. Bio je stariji od mene.

Vrbaški je istakla da ne zna kako su te slike završile u javnosti:

– Taj dečko mi se kune da on nije dao slike medijima. Ne znam kako su dospele u javnost.

Najmlađa takmičarka u Zadruzi naglasila je da je posle svega očvrsla i odrasla preko noći.

– Mnogo sam ojačala. Sada me boli uvo za sve. Ogromna greška stoji iza mene, ali Bože moj, svako je grešio. Šta se desilo, desilo se, krenula sam dalje. Najgore sam pregrmela, posle ovoga nema ništa toliko loše da me snađe. Najbitnije mi je da mama i ja posle toga imamo dobar odnos. Obećala sam joj da će jednog dana biti ponosna na mene. Ona je prošla sa mnom kroz razne katastrofe, ali na kraju ću ispuniti cilj da postignem nešto u životu – uverena je Mina.

POGLEDAJTE “SPORNE” FOTKE KLIKOM NA OVDJE