KAKVO PONIŽENJE Sloba se obratio ženi, Luna u suzama! (VIDEO)

ŠERUJ / ?

Sinoć je u Zadruzi organizovana žurka, na kojoj su zadrugare zabavljali Mia Borisavljević i njen dečko, Pinkova zvezda, Bojan Grujić.

Međutim, u jednom trenutku se Sloba Radanović popeo na binu i uzeo mikrofon.

Sloba je na iznenađenje svih izašao na binu i zapevao vrlo simboličnu pesmu.

On je Luni Đogani, kojoj je pre nekoliko dana pred svima priznao da je zaljubljen u nju, otpevao pesmu Sunce ljubavi, koju u originalu peva Džej. Zbog teksta koji ima ovaj emotivni hit, ali i zbog Slobinog gesta, Luna se rasplakala.

Sloba očigledno nije slučajno odabrao ovu pesmu. Kroz tekst čuvenog hita, jasno je dao do znanja šta misli o supruzi, ali i koliko mu je stalo do blogerke Lune Đogani. Dok je ona plakala, sa druge strane bine pored ostalih zadrugara, sa puno pažnje posmatrali su ih Anđelo i Teodora, sa kojima su ovo dvoje ukućana, juče imali žestoku svađu.

Kada je Radanović otpevao ono što je želeo svojoj devojci, dobio je aplauz od svih zadrugara, pošto su ostali oduševljeni onim što je pevač uradio. Kako je izgledao ovaj trenutak pogledajte u videu:

Ovo se sigurno neće dopasti Slobinoj i dalje zakonitoj supruzi, a od sinoć internet ponovo bruji od komentara da ju je pevač ovim potezom ponovo ponizio.