KATARINA GRUJIĆ Direktor može slobodno da me pipka

ŠERUJ / ?

Pjevačica kaže da slobodno ponašanje Saše Popovića tj. direktora „Grand produkcije“ shvata kao šalu i da se često čuje s njegovom suprugom Suzanom, koja takođe nema ništa protiv toga.

– On je divan i inteligentan čovjek. Da nije njega, ne bi postojao niko od nas mladih pjevača. Sve što smo dostigli dosad samo njemu možemo da zahvalimo i nikom više. Uvijek je tu da nas posavjetuje i nikada nije pogriješio. Svaka mu čast na tome! Kad god imam neki problem, on je prvi kome se obratim i zaista ga riješi na najprofesionalniji način jer je otvoren za priču i dogovor – kazala je Katarina i dodala da joj ne smeta kada je direktor dodiruje.

– Ne smeta mi kad me pipka po tijelu, to je sve šala i dio marketinškog trika. Ne može se tu ništa pogrešno protumačiti. Njegova supruga Suzana predivna je žena, koja takođe zna da je sve to igra. Čak se i ona s nama šali na tu temu. Jedna je od rijetkih žena koja podržava svoje mlađe kolegice i nikada nije rekla nijednu ružnu riječ za nas, za razliku od nekih – priča pjevačica.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *