Ovako danas izgleda bivša supruga Dade Polumente!

ŠERUJ / ?

Popularni pjevač i lijepa vjeroučiteljica Selma Mekić vjenčali su se 12. decembra 2012.godine u Novom Pazaru, a svadbenom veselju prisustvovao je i njegov sin Dorijan

Koji je iz vanbračne zajednica sa Anom Marijom Kikoš. Poslije pet i po mjeseci braka, Dado Polumenta je odlučio da raskine bračnu zajednicu sa vjeroučiteljicom Selmom koja je sklopljena po islamskim običajima, a razlog je njegov povratak noćnim izlascima što se kosi sa razmišljanjima njegove supruge, ali i vjerom.

Otkad je upoznao Selmu, Dado je zaista pokušavao da prestane sa starim navikama, da se posveti braku, izbjegne izlaske i sve što uz to ide jer je bio zaljubljen. Međutim, u posljednje vrijeme ponovo izlazi i to je stvorilo probleme u njihovom braku. Selma bi to i tolerisala da se u medijma nisu pojavile fotografije na kojim je njen suprug okružen djevojkama“, rekao je prije tri godine izvor blizak ovom paru.

Kako je sa Selmom imao “šerijatsko“ zabavljanje koje isključuje ljubljenje, dodirivanje, se*s i izlaske, Dado je ranije izjavio da mu ništa od navedenog nije nedostajalo.

“Meni je to bilo sasvim normalno i ništa od nabrojanog mi nije nedostajalo. Samo mi je bilo dovoljno da je Selma pored mene, da joj čujem glas. I te dvije stvari su bolje od svega što ste nabrojali“ – rekao je Dado dok je bio sa Selmom, dok je ona govorila da u početku nije ni znala da je on zapravo Dado Polumenta.

dado1

(Kurir)