Finalist ‘X Factora’: Proeskog nitko, nikad ne može zamijeniti

ŠERUJ / ?

Finalist showa ‘X Factor Adria’, Makedonac David Temelkov (23), svakog se tjedna sve više i više penje prema vrhu Top 20 najbolje domaće glazbe na Narodnom radiju. Njegov prvi singl ‘Bila je bolja’ proteklog se tjedna popeo na peto mjesto. Tekst za pjesmu napisala je Sonja Buljan, a producent Miro Buljan napisao je glazbu.

– Nastala je spontano. Bio sam gost na nekoliko koncerata Tonyja Cetinskog. I jedan dan mi je rekao da ima pjesmu za mene i nekoliko mjeseci poslije smo je snimili – govori David, koji pjesmu nije posvetio ni jednoj posebnoj djevojci.

– Nemam djevojku, ali cijeli život sam zaljubljen. U glazbu, u pjesmu, u život… – tajanstven je bivši natjecatelj ‘X Factora Adria’, kojega mnogo slušatelja uspoređuje s preminulom makedonskom zvijezdom Tošetom Proeskim.

– To mi je velika čast i on je moj idol, ali svaki čovjek na ovom svijetu je poseban i ne može ga nitko zamijeniti, pa tako ni Toše. On je jako puno lijepih stvari napravio, a ja sam tek na početku – rekao je David, koji živi u Skoplju, gdje već treću godinu studira solo pjevanje.

– Gotovo svi moji prijatelji su glazbenici i naša druženja su zato posebna. Svatko svira jedan instrument, a ja svoj glas uvijek imam sa sobom – zaključio je mladi pjevač koji je za prvi singl snimio i spot u kojem se razgolitio i pokazao utrenirano tijelo.

(24sata.hr)

 

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *