Medicinske sestre se čudile OGROMNOJ ALATCI preminulog pacijenta: Otvorile su vreću u kojoj je bio da vide bolje!

ŠERUJ / ?

– Njihovo ponašanje, koje krši naša pravila, na vreme je prijavljeno vlastima, uključujući policiju i Odbor medicinskih sestara države Kolorado – saopštili su iz bolnice u Denveru

Pet medicinskih sestara suspendovano je u jednoj bolnici u Denveru jer nisu mogle da se načude “neobično velikom penisu” preminulog pacijenta.

Veličinu njegove alatke sestre su primetile dok je još bio živ, a kada je preminuo, otvorile su vreću u kojoj je bilo njegovo telo kako bi se uverile da su dobro videle.

Međutim, jedna koleginica ih je čula kako raspravljaju o penisu preminulog pacijenta te ih prijavila, piše Daily Mail.

– Njihovo ponašanje, koje krši naša pravila, na vreme je prijavljeno vlastima, uključujući policiju i Odbor medicinskih sestara države Kolorado. Unutrašnja istraga rezultirala je disciplinskim merama protiv svih odgovornih za incident, a o svemu je obaveštena i pacijentova porodica – saopštili su iz bolnice.

Medicinske sestre nisu identifikovane, kao ni preminuli pacijent. Policija je istražila čitavi slučaj te nije bilo dokaza za kazneno delo. Nakon suspenzije, četiri sestre vratile su se na radna mesta, dok je peta svojevoljno dala otkaz.