ĆERKA FOLK DIVE Cecina Anastasija povećala grudi za broj

ŠERUJ / ?

Anastasija, ćerka folk dive Svetlane Cece Ražnatović, ugradila je silikone, ali kako nije želela da preteruje, ona je grudi povećala samo za jedan broj. U toj nameri podržala ju je pevačica, koja je sve vreme bila uz nju tokom operacije.

Kako saznajemo, Anastasija je dekolte ulepšala pre nešto više od mesec dana, nakon čega se oporavljala. Ona je premijerno svoj novi dekolte pokazala na spektakularnom Cecinom koncertu u Novom Sadu pre nekoliko dana. U crnoj top-haljinici koju je tada nosila njene grudi su došle do izražaja, a muški deo populacije odmah je primetio da Ražnatovićeva ima nove grudi.
36_1000x0

– Anastasija je dugo želela da uveća grudi, ali je čekala da napuni 18 godina kako bi joj ta ideja sazrela i kako bi bila sigurna da to zaista želi. Tek što je prošla letnja sezona, ona je Ceci saopštila da želi da uveća grudi za broj i tražila joj savet gde to da uradi. Iako u početku nije bila za to, Ceca ju je u svemu podržala i savetovala je da zbog svoje konstitucije ne preteruje sa količinom silikona – kaže naš izvor i dodaje:

– Anastasija svakako nije želela da ugradi tri broja veće silikone, već da to bude umereno, pa je uz konsultaciju sa lekarom rešila da budu veće samo za broj. Operisana je pre nešto više od mesec dana u privatnoj klinici u inostranstvu, a Ceca je sve vreme bila sa njom. Kako je postoperativni period pomalo zahtevan i bolan, Anastasija se vratila u Beograd, gde je uz nju bila cela porodica kako bi joj olakšala dane oporavka. Ona je potpuno zadovoljna kako je prošla hirurška intervencija, pa je ponosno na Cecinom koncertu prošetala novi dekolte u mini-haljinici – objašnjava naš izvor blizak Ražnatovićima.

Prema našim saznanjima, Anastasija je uvećala grudi i zbog modelinga kojim je nedavno počela da se bavi kako bi mogla da reklamira više proizvoda. Sa druge strane, ona uveliko priprema dve pesme kojima će se predstaviti na estradnom nebu, pa je želela da bude potpuno zadovljna svojim telom kako bi na malim erkanima u svakoj kombinaciji garderobe izgledala savršeno.

– Smatram da svaka devojka treba na sebi da koriguje ono što misli da joj fali, ali sve u nekim granicama. Ono što bih na sebi uradila su grudi, ali smatram da još nije vreme za to pošto sam tinejdžerka i sada mi je okej ovakav izgled. Ali drugi problem je što moja mama nije nikako za to, kako ona kaže, to mi još ne dozvoljava da uradim jer smatra da sam previše mlada da bih bilo šta radila na svom telu – rekla je svojevremeno Anastasija za „Alo!”, ali su se stvari u međuvremenu promenile, a Ceca je popustila.

(Alo)