Voli Hannibala: Obezglavio je, a onda i raskomadao učiteljicu

ŠERUJ / ?

Poznanski je došao u dom žrtve u petak 3. veljače na lekciju talijanskog. Nakon što ju je brutalno ubio i raskomadao, dijelove njenog tijela spremio je u putnu torbu i uzeo taksi…

Sud u Varšavi izdao je europski uhidbeni nalog za Kajetana Poznanskog, 30-godišnjeg Poljaka optuženog da je obezglavio svoju učiteljicu talijanskog i raskomadao ostatak njenog tijela. Poznanski dosad nije imao kaznenih djela niti je posjećivao psihijatre, ali poznato je da je opsjednut Hannibalom Lecterom , serijskim ubojicom iz kultnog filma “Kad jaganjci utihnu”.

Policija pretpostavlja da je napustio zemlju i da se trenutačno nalazi negdje na zapadu Europe.

Raskomadao ju, stavio u torbu i pozvao taksi

Kako piše poljska Gazeta Wyborcza , Poznanski je došao u dom žrtve u petak 3. veljače na lekciju talijanskog. Nakon što ju je brutalno ubio i raskomadao, dijelove njenog tijela spremio je u putnu torbu i odnio taksijem do svoga stana. Vozač je kasnije posvjedočio policiji kako mu se učinilo da Kajetan u teškoj torbi nosi ljudsko tijelo ili divlju svinju.

Kad je došao u svoj stan zapalio ga je i pobjegao . Vatrogasci su uspjeli brzo doći na požarište i ugasiti vatru. Tada su otkrili ostatke mlade žene u putnoj torbi, a njenu glavu pronašli su na ruksaku u drugoj sobi.

Ubio je još žena?

Proteklih dana poljska policija primila je nekoliko dojava građana o tome da su Poznanskog vidjeli u Poznanu i na varšavskom aerodromu, ali to se pokazalo neistinitim.

Policija nije željela otkriti imaju li indicije u kojoj se državi ubojica skriva, ali smatraju da bi mogao biti povezan s nekim nestancima žena u bliskoj prošlosti:

– To je vrlo opasna osoba . On moće ubiti svakoga i moguće je da ta žena nije njegova prva žrtva – tvrde istražitelji.

 

Izvor: 24sata.hr

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *