ŠOKANTNI DETALJI OBDUKCIJE: Jelena Marjanović na koljenima molila da je ne ubiju!

ŠERUJ / ?

– Po svemu sudeći žrtva je molila ubicu da je poštedi i ostavi živom. Kako je obdukcija pokazala, najvjerovatnije je već peti udarac u glavu bio smrtonosan. Sem ovih udaraca i jedva primijetnih poderotina na nogama, ona nema drugih povreda, što može da ukaže i na to da je ubicu poznavala i da se sve dogodilo brzo, te nije uspjela ni da se brani, a kamoli da mu umakne.

 

Sam čin ubistva trajao je desetak minuta, što zasad pobija pređašnju teoriju da je ubijena na nasipu – kaže izvor blizak istrazi i objašnjava: “Ubica ne bi usred bijela dana na nekoj livadi, gdje mogu svi da ga vide, udarao ženu u glavu. Jelena je vjerovatno ubijena u nekoj prostoriji jer njena krv nije pronađena na nasipu, a od tolikih udaraca i te kako je moralo biti.“

 

Na saslušanju u policiji, Jelenin suprug Zoran Marjanović tvrdio je da je sa svojom suprugom i petogodišnjom kćerkom Janom došao na nasip u borčanskom naselju Crvenka kako bi ona trčala. Prema njegovim riječima, ona je nakon toga nestala, a policiju je pozvao nakon tri sata. Tvrdio je da je toliko čekao jer je sumnjao da ju je neko oteo.U policiji je zadržan 48 sati, a poligrafisti je bio sumnjiv s obzirom da je pričao nepovezano. Međutim, dokaza za njegovo dalje zadržavanje nije bilo, niti ima za novo privođenje. Policija nije pronašla ni oružje kojim je nesrećna žena ubijena. Jedini Zoranov alibi je kćerka Jana, koja je rekla da se dogodilo nešto „strašno“ i da je mama nestala dok je trčala. Svjedoka da je Jelena Marjanović trčala nasipom nema, a posljednji put tog dana je viđena na jezeru u Borči, gdje se igrala sa kćerkom hraneći labudove.

 

– Ona je bila posvećena porodici i djetetu. Prije svega je bila majka i domaćica, ali se na nagovor supruga vratila na scenu. Nije imala neprijatelja, niti joj je iko prijetio. Jeste dobijala poruke na telefon i na Fejsbuk, ali su to bili njeni obožavaoci. Ipak, nije voljela kada su fanovi u obraćanju koristili izraze „kidnapovanje“, „otmica“, „vezivanje za krevet“… – priča Jelenina prijateljica, koja pak vjeruje da ubica nije niko iz porodice, tvrdeći da je sve bilo idilično kada god se nalazila u gostima kod njih.

(Alo.rs)