ODMAH TRAŽIO KĆERKU Suprug Jelene Marjanović pušten iz pritvora

ŠERUJ / ?

Suprug ubijene pjevačice Jelene Marjanović pušten je večeras iz pritvora. Odmah sa vrata doma dozivao svoju kćerku. Kako je za Alo! potvrđeno u MUP, analiza je pokazala da kod ubijene Jelene nije pronađen Zoranov DNK.

Zoran Marjanović, muž ubijene Jelene Marjanović pušten je večeras iz pritvora, međutim, on nije sa svojim ocem otišao kući, već ga je tamo u tajnosti prevezla policija.

Po Zorana su večeras, ispred zgrade policije došli njegov otac Vladimir i advokat, ali je ocu poručeno da ide kući.

– Jedan od inspektora je izašao i rekao da idemo kući, da će nam javiti kada budu donijeli odluku da li će biti pušten. I ja sam krenuo kući. Ispostavilo se da su oni već tada pustili Zorana i službenim kolima ga vozili ka Borči, ali da to nisu htjeli da kažu javno jer je ispred policije bilo i mnogo novinara. Jedva čekam da stignem kući i vidim svog sina! – kaže za Alo! Zoranov otac Vladimir Marjanović.

Kako saznajemo, Zoran je po dolasku u Borču odbio da priča sa novinarima. On je suznih očiju utrčao u kuću i počeo da doziva svoju petogodišnjicu ćerkicu Janu.

Prema najnovijim detaljima istrage, Jelena je najverovatnije ubijena nekim drvenim predmetom, pretpostavlja se debljom granom, a ne čekićem, kako se prvobitno mislilo.

Zoran se u pritvoru nalazio više od 48 sati i dva puta je prošao poligrafsko testiranje. Tokom dana policija iz njegove kuće u Borči odnijela luk i strijelu i sintisajzer.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *