OBRT U UBISTVU PJEVAČICE: Jelenu ubio robijaš iz Zabele s kojim je navodno bila u tajnoj vezi?!

ŠERUJ / ?

Nova nevjerovatna teorija o ubistvu Jelena Krsmanović, glasi da je pjevačicu ubio robijaš iz Zabele s kojim je navodno bila u tajnoj vezi! Po Zabeli se, među zatvorenicima, već širi ova priča. Taj robijaš iz Zabele je, navodno, bio u ljubavnoj vezi s pjevačicom već neko vrijeme, a usmrtio je kad je dobio slobodan vikend.

Vrijeme ubistva se poklapa s ovim podacima, jer je pjevačica nestala u subotu uveče, a zatvorenik je, po ovoj teoriji, tog dana dobio dozvolu da na dva dana ode do kuće. Pošto su se dobro poznavali, bio je upućen u njeno kretanje. Znao je gdje i kad trči, pa je lako mogao da je sačeka negdje pored staze i napravi svoj krvavi pir, piše Espreso.

U teoriju o zločinu iz strasti se uklapa i veliki broj povreda, odnosno udaraca koje je ubica zadao Jeleni. Naime, pjevačica je mučki ubijena pošto je prethodno čak 30 puta udarena s paletom ili bejzbol palicom. A motiv se krije u tome što je Jelena zatvoreniku rekla da, i pored navodne duge paralelne veze s njim, ne želi da zbog njega ostavi muža Zorana Marjanovića, navodi Espreso.

Ni zvanično, ni nezvanično – niko u MUP-u nije bio spreman da komentariše naša saznanja zbog, kako nam je rečeno, ugrožavanja istrage.
(Espreso)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *