Izvodili “egzorcizam”: Ugušila se ručnikom koji su joj nasilno stavili u usta

ŠERUJ / ?

Njemačka: Nesretnu ženu grupa je vezala za krevet u hotelu i tukla, a u usta su joj metalnom vješalicom za odjeću nagurali ručnik kako se njezini vrisci ne bi čuli…

 

Koreanka (41) preminula je u jednom frankfurtskom hotelu nakon pokušaja ‘egzorcizma‘. Policija je uhitila petero ljudi među kojima je i žrtvin 15-godišnji sin. Jedna od uhićenih žena rekla je da je žrtva preminula tijekom ‘seanse’.

Nesretnu ženu grupa je vezala za krevet i tukla, a u usta su joj nagurali ručnik kako njezine vriske ne bi čuli ostali gosti hotela ili osoblje.

‘Egzorcizam’ je trajao dva sata tijekom kojih su joj zadali bezbrojne jake udarce, aumrla je od gušenja jer su joj ručnik u usta nabili metalnom vješalicom za odjeću, piše Frankfurter Allgemeine Zeitung.

Policija istražuje jesu li počinitelji izvodili ‘egzorcizam’ na zahtjev žrtve.

Svi uhićeni također su državljani Koreje, a policija pretpostavlja da su u Njemačku došli prije šest tjedana. Postoji mogućnost da je policija otkrila još jednu žrtvu u predgrađu Frankfurta gdje su u kući pronašli ženu u teškom stanju dehidracije i hipotermije.

Policija je izdala nalog za uhićenje još četvero ljudi, jedne 44-godišnjakinje, njezine kćeri (19) i sina (21) te još jednog dječaka (15).

Pročitajte više vijesti iz rubrike Šokantno!.

 

Izvor: 24sata.hr

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *