Djevojku (15) iz Dervente osim oca silovao i stariji brat (23)?

ŠERUJ / ?

Nakon više od mjesec dana od uhićenja Z. Đ. (54) s područja Dervente,osumnjičenog za višestruko silovanje kćeri (15), koja je u međuvremenu rodila dijete, policija je uhitila i jednog od njegovih trojice sinova G. Đ. (23) za kojega se, također, sumnja da je seksualno zlostavljao svoju sestru. 

Istražitelji će sada morati utvrditi je li dijete koje je rodila plod incestne veze s ocem ili bratom. Istraga je proširena i na ostatak obitelji kako bi se utvrdilo je li još netko od muških članova seksualno zlostavljao djevojku, kao i jesu li istu sudbinu doživjele i njene dvije sestre, javlja Dnevnik.ba.

Iz Okružnog tužiteljstva u Doboju tek navode da je zatražen pritvor i za drugog osumnjičenoga, kao i to da je u međuvremenu produžen pritvor za oca maloljetnice, koji je iza rešetaka od 4. studenoga.

Podsjećamo, silovanje maloljetnice u središte javnosti je dospjelo nakon što je maloljetnica istražiteljima priznala da ju je otac u posljednjih godinu dana silovao u više navrata, ali da to nije smjela nikome otkriti jer je prijetio da će ubiti i nju i sebe.

Nakon što je doznala da je trudna, dugo je to krila od drugih, a čim je postalo očigledno da će roditi, susjedama i rodbini je, na nagovor svog oca, govorila da ne zna ime muškarca s kojim je imala odnose. U međuvremenu, ona je u rujnu, mjesec i pol dana prije nego što je rodila zdravo muško dijete, zasnovala izvanbračni odnos s 20-godišnjim mladićem iz susjednog sela.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *