A gdje je pokojnik? Iz grobnice nestalo tijelo, obitelj je u šoku

ŠERUJ / ?

Pokojnikov brat policiji je prijavio da je lijes s tijelom njegovog brata nestao iz obiteljske grobnice na mostarskom groblju Masline deset dana nakon pogreba

 

 

Davorko Vidić pokopan je 19. rujna ove godine na mostarskom groblju Masline, no njegovog tijela u obiteljskoj grobnici više nema.

Naime, kako piše Dnevni list, pokojnikov brat Dubravko Vidić policiji je 16. studenog prijavio da je iz grobnice nestao lijes s tijelom njegovog brata. Prema Vidićevim riječima, obitelj je u šoku. Ne znaju tko je tijelo ukrao iz grobnice, gdje ga je odnio, ali ni zašto je uopće ukrao lijes.

– Prije deset ili petnaest dana smo primijetili da na grobu nema križa s imenom pokojnika. To nam je bilo čudno ali nismo reagirali. Mislio sam da je to djelo nekih vandala. Negdje pred Dušni dan vidio sam da je malo pomaknuta ploča na otvoru grobnice. Ni tada mi nije palo na pamet ono najgore. Uporno sam razmišljao što se moglo dogoditi jer mi je bilo jako čudno da nema križa i da je pomaknuta ploča. Možete zamisliti kako sam se osjećao kada sam se uvjerio da je lijes s tijelom moga pokojnoga brata jednostavno nestao. Obraćao sam se i pogrebnom društvu i svima tko bi mogao imati bilo kakva saznanja o nestanku lijesa s tijelom. Nitko ništa ne zna. Iz Policije nisam dobio nikakve informacije da je slučaj uopće pokrenut. Ne znam što da radim – kazao je za Dnevni list vidno potreseni Dubravko Vidić.

Napominje da će opet ići na policiju, te da se neće smiriti dok se ne pronađe tijelo njegovog brata.

Iako se mostarska policija još nije oglasila oko ovog slučaja, valja spomenuti kako je, prema BiH zakonu, riječ o kaznenim djelima za koje je predviđena kazna zatvora do dvije godine.

 

Pročitajte više u rubrici Šokantno!

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *