TRIDESETE GAZI:Jelena Kostov proslavila rodjendan sa kolegama!

ŠERUJ / ?

Kažu ljudi da je žena u tridesetim najbolja, a to se može videti na primjeru pjevačice Jelene Kostov, koja je prije dva dana proslavila 32. rodjendan i koja je ostvarena u svakom smislu te riječi.

Pored toga što je zadovoljna poslovno, jer ima dosta posla, našla je čoveka svog života, Jelena se može pohvaliti i mnogobrojnim prijateljima, koji su u dobroj atmosferi i uz dosta pozitivne energije i muzike, proslavile njen rodjendan.

 

Jelena-Kostov-rodjendan-2

“Zadovoljna sam što sam ovaj rodjendan proslavila sa ljudima koji su se dokazali kao moji pravi prijatelji, jer su bili tu i u dobru i u zlu.Mogu slobodno da kažem da je ovo jedan od najlepših rodjendana, jer sam zadovoljna na svim poljima i ništa ne bih mijenjala.Godina se ne plašim i mislim da sam sada u najboljim godinama”-rekla nam je Jelena.

Kako smo saznali, Jelena je rodjendan proslavila u restoranu “Palazzo Pitti”, u kom se osjeća kao kod kuće, obzirom da se nalazi u njenoj zgradi i da u njemu svako jutro pije kafu, kada joj to vrijeme dozvoli.

Od kolega na slavlju su bili Darko Lazić, Ana Sević, Nikolina i Saša Kapor, Petar Mitić, Ivana Pavković, Nemanja Staletović, Milena Ćeranić, Katarina Grujić, Aleksandra Bursać, Dinča, Milan Mitrović, Dragi Domić, koji su pevali Jelenine omiljene pjesme, a zapevala je i slavljenica.S’toga ne čudi što Jelena tvrdi da se skoro nije tako opustila i lijepo provela, jer su prijatelji učinili da se osjeća posebno te večeri!

Izvor:e-turneja.com

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *