ISPOVEST MAJKE: SVE SAM VIDELA: STARIJU ĆERKU MI JE TAKO JAKO TUCAO DA SAM SE JA…

ŠERUJ / ?

Naime oni odnosi postanu rutina u nekim zrelijim godinama, stvarno mi hvali malo promene. Zasitila sam se više muža, nije više kao nekada. Situacija koja me uzbudila jeste posljednja kada sam uhvatila svoju kcerku od 20 godina kako se tuca sa kucnim prijateljem u nama poznatom restoranu u wc-u.

Stvarno sam prosto bez daha posmatrala kroz malo odskrinuta vrata kako je tuca podigavsi joj suknju na bokove a najlon carape na polovinu njenih butena, jedva se uzdrzavala da ne zavristi od njegovih zestokih naleta, sise koje je imala na mene jace joj je grubo izvadio iz polu otvorene kosulje i grubo povukao korpe brushaltera, sve u nameri da se docepa njenih najezenih bradavica koje su ubrzo pocrvenele od njegovog stiskanja, jadno dete moje, kako je ovaj grubo tuca! Lopov mala, kako li ga je navela na sve ovo – pomislih? Moze cerka da mu bude a on joj ga nabio u njeno mlado dupe i tuca je ko poslednju drolju! Pomalo sam joj i zavidela ali ne na njemu vec na momku sa koim je vec 2 god. u vezi. Sladak momak, ima neki bezobrazan pogled.

Cesto je boravio kod nas, posto je policajac nisu se vidjali svaki dan ali kad bi doso sedeo je ceo dan. Tako je bilo i tog kobnog dana, nakog zajednickog rucka suprug je zalegao na trosed, nas troje smo u trpezariji pili kafu, odjednom mojoj cerki zazvoni mobilni, bila je to njena drugarica koja ju je histericno molila da joj donese haljenu posto izlazi sa novim momkom. Moja cerka se brzo spremi i otrca kod nje, ostali smo ja i Zoran (njen momak)sami

. !Palo mi je na pamet da ga zavodim(tucalo mi se sa njim) ali necu ipak srecu da im kvarim!Poceli smo da pricamo o njegovom poslu, odavao mi je tajne njegovog zanata, bilo je zanimljivo .

Predlozio mi je da mi pokaze kako da stavim lisice koje je imao jer je poneo uniformu, pristala sam. Palilo me je to da drzim ruke na ledjima dok ih on stavlja, kad ih je stavio strasno me je privuko uz sebe, osetila sam njegov dah na vratu .

-Zorane, dete sta ti je-rekla sam drhtavim glasom! -Nemojte da se opirete kontroli-rece! Zagrlio me je od nazad oko struka i ruka u je krenula ka moim grudima (koje su u tankoj kucnoj haljuni bez brusa strcale)Brzo je poceo da mi stiska jednu sisu i ljubi po vratu. -Zorane, nemooooj, ja sam Ivanina majka-ponicno mu govorim! -Samo malo, dugo vas merain i te vase sise-rece! I onda iz haljine koja se vezevala oko struka i inala dekolte izvadi jednu sisu, znalacki je stiskao dok sam se ja bezuspesno migoljila sa rukama vezanim u lisice na ledjima. Nenamerno migoljeci se sam pocela da trljam gumu o njegovu vec uveliko dignutu ku, lepo sam je osetila! -Zorane prekini, nesmes to da mi radis, muz mi je u drugoj sobi a i Ivana ce doci-jedva sam izustila vidno napaljena! Nije nista govorio, samo mi je drugu ruku zavuko u procep haljine i poceo da trlja pi* preko najlon carapa i tankih gacice. Znala sam da je osetio da mi je medjunozje obilno vlazilo.

Pocela sam jace da se migoljim ali kako mu je jedna ruka znalacki stiskala moju bradavicu a druga ruka nasla put ispod najlon carapa i gacica do moje vlazne ribice moj otpor je postajao sve slabiji. Pocela sam da uzivam i stidljivo da stenjem, ipak on je momak moje cerke i nisam htela da mu se tako lako podam!Grubo me je nagnuo na sto, podigao haljinu i u jednom potezu mi pocepao najlonke i gacice!To me je strasno napalilo, htela sam da me iztuca grubo kao kucku koju je namirisao daje zeljna ku*!Osetila sam debeo glavic kako prodire u mene, htela sam da zavristim kao kobila ali me je presekla misao da mi je suprug u drugoj sobi u istu ruku to me je i palilo da me klinac tuca u tako rizicnoj situaciji!U konbinaciji Zoranovog velikog ku* i zavidne tehnike ubrzo sam pocela da svrsavam .

-Toooo kucko sriskaj p*, hocu bolje da te osetim! Stenjao je dok je strcao sp*r*u duboko u mene, onda ga je izvadio i onako ubalavljenog od moih sokova i njegove sp*me i prineo ga moim usnama, strasno sam mu poljubila vrh oteklog glvca i sladila se ostacima spme koja je curila i njegovog gl.ica

Brzo mi je skinuo lisice a ja sam se potrudila da sto pre skinem pocepane nejlonke i uredim se pre nego se muz probudi i cerka vrati. Kad smo se sve sterdili udarila sam mu samar i rekla da mu se to vise ne ponovi! I time u sebi potajno zelela da ga izprovociram da me i sledecom prilikom navodno bez moje zelje potuca.