YouTube Downloader – Program za skidanje video isječaka sa interneta

ŠERUJ / ?

YouTube Downloader je jedan od najpopularnijih alata za skidanje kratki videa s interneta. Vide možete skidati ne samo s YouTubea, nego i sa Bing Video, Blip.tv, DailyMotion, Facebook, Metacafe ili Google.

Program je vrlo jednostavan za korištenje, jer jedino što je potrebno je zalijepiti link odabranog isječaka u glavnom prozoru programa. Osim toga, korisnik može postaviti kvalitetu slike. Po defaultu, YouTube Downloader sprema isječke kao FLV datoteke, ali nakon završetka preuzimanja pruža mogućnost da ih pretvoriti u formate kao što su MOV, MP4, 3GP, WMV, AVI ili MP3 kompatibilan sa iPod, iPhone, PSP, prijenosnih medija i smartphone. Korisnik također može mijenjati zvučne razine glasnoće, kao i izrezati razne odlomke iz video datoteka. Alat nudi integrirani media player, tako da nema dodatnog softvera koji vam je potreban za pregledati FLV datoteke.

U odnosu na Pro verziju, besplatna je ograničena u funkcionalnosti. Broj filmova korisnik može preuzeti istodobno ali ograničeno, program nudi sporiji download brzine i zapisi se ne mogu automatski pretvoriti nakon preuzimanja.

Kliknite na download da bi ste pokrenuli skidanje:

downlaod