VIKEND ZA PAMĆENJE: Saša Matić napravio lom u Novom Sadu i Ljubljani (VIDEO+FOTO)

ŠERUJ / ?

Jedan od najpopularnijih i trenutno najzaposlenijih pjevača u regionu Saša Matić u petak je u novosadskom klubu “Paradiso” napravio žurku za pamćenje.

Odlično raspoložen, Matić je raspjevane Novosađane držao na nogama do jutra, a posebno oduševljenje izazvao je pjevajući pjesme sa novog albuma  koje je publika u prepunom klubu s njim horski pjevala

Novi-Sad-4

Nakon skoro tri sata fenomenalne svirke pjevač je nastup završio prelijepom baladom “Kad ljubav zakasni” a Novosađane pozvao da sljedeće godine zajedno proslave Dan žena u beogradskoj Kombank Areni.

 

Dan nakon Novog Sada, Saša Matić je sjajnim nastupom u Ljubljani oduševio i Slovence, čime je opravdao i potvrdio epitet odličnog zabavljača i interpretatora.

Pečat nezaboravnoj večeri dale su nove pjesme “Milo moje” “Lagala je grade” “Zabranjena ljubav”…. koje je publika pjevala od riječi do riječi, a pjevač nije krio zadovoljstvo zbog činjenice da su i Slovenci već naučili nove pjesme.

Inače, Matić je prije par dana najavio osmomartovski spektakl kojim će obilježiti 15 godina karijere. Pjevač je već započeo sa planovima i priprema se kao da je koncert već sutra a nastupi tokom vikenda su, kako kaže, tek treninzi pred veliku utakmicu koja će se desiti 8.marta sljedeće godine u beogradskoj Kombank Areni.

Izvor:folk-portal.com

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *