UPOZORENJE – UZNEMIRUJUĆI SADRŽAJ! Policajac ustrijelio nasmrt majku troje djece, a htio njenog psa!

ŠERUJ / ?

Kamera je zabilježila tragični trenutak kada je policajac nasmrt ranio majku troje djece, nakon što se okliznuo na ledu dok je pokušavao upucati njenog psa. Incident se dogodio početkom ove godine kada je policajac po imenu Jesse Hill došao na lice mjesta po prijavi o nasilju u familiji u mjesto Burlington, u američkoj saveznoj državi Iowa.

Odjel za kriminalne istrage ove države sada je objavio video snimljen kamerom na tijelu, a na kojem se vidi trenutak kada je 34-godišnja žena po imenu Autumn Steele pogođena u torzo.

Na snimku u trajanju od 12 sekundi vidi se kako se majka, po svemu sudeći, svađa sa svojim suprugom, dok im se policajac približava i govori im da prestanu.

Svađa je bila oko djece, a samo trenutak kasnije čuje se kako policajac govori ženi da drži svog psa, dok se lajanje čuje u pozadini.

Zatim se čuju dva hica, jedan za drugim, a kamera koja je bila na tijelu policajca počinje se nekontrolisano kretati. Praktično istovremeno, čuje se vrisak gospođe Steele.

Istraga je utvrdila da je policajac ugrižen od psa dok se pokušavao približiti paru koji se svađao i on je oslobođen odgovornosti i vratio se na posao u trećem mjesecu ove godine.. Pas mu je skočio na leđa.
Žena je pogođena u prsa jednim metkom i ubrzo nakon incidenta je preminula.

(ekskluziva.ba)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *