ŠOKIRALA SVE OVOM IZJAVOM Stanija Dobrojević pjevam bolje od pola naše estrade

ŠERUJ / ?

Stanija Dobrojević se vratila iz Turske, gdje je snimila spot za svoj singl „Glavni akter“. Starleta po drugi put pokušava da se oproba kao pjevačica, iako je u pjesmi „Umri bez mene“ 2012. više dahtala nego pjevala. Ovaj put okupila je najveće profesionalce, pjesmu su joj napisali Marina Tucaković i Damir Handanović, tim koji radi za najveće zvijezde.Iako još nije objavila pjesmu, pjevačice je pljuju na svakom koraku. A ona se brčka u bazenu i samouvjereno poručuje:

– Što se mojih pjevačkih mogućnosti tiče, zamolila bih da me ne komentarišu unaprijed, nego prvo da čuju moju pjesmu i kako sam je otpjevala. Ništa ne prepuštam slučaju i ne radim s pola srca, tako da sam se potrudila da otpjevam što bolje, u čemu mi je pomogla Ivana Selakov i hvala joj na tome. Cijeli tim je rekao da pjevam bolje od mnogih naših afirmisanih pjevačica i samim tim mi dao vjetar u leđa da uplovim u sve ovo!

Spot je, umjesto dva dana, kako je planirala, snimala sedam dana

– Oduševljena sam Dekijem Milićevićem, poklopile su nam se energije i jedva čekam da naše malo remek-djelo ugleda svijetlost dana. Nadam se velikom uspjehu, ovo je samo početak.