ŠOKANTNA ISPOVEST: Stavio me je u kutiju sa više rupa i rekao da treba da im…

ŠERUJ / ?

Tokom leta sam tražila posao, da bih na kraju sezone imala pare da odem u Crnu Goru na more, pa sam tako u jednom oglasu videla moju šansu. Dobijala bih 50 evra po žurci, a ono što treba da radim su mi naknadno objasnili…

Tako da sam se ja spremila i uputila na adresu iz oglasa. Kad sam došla tamo dočekao me je jedan prijatni mladić kojem sam rekla razlog mog dolaska.

On mi je rekao šta zapravo trebam da radim, a to je da ću biti u kutiji, sa nekoliko rupa na dve strane i da ću tu imati vode za jedno veče, a da će me neko u toj kutiji odneti na žurku i da je moj zadatak da *****im ili ****am svaki penis koji se stavi u rupu, ja sam se u početku nećkala ali sam onda shvatila da bi tako mogla da zaradim pare za hotel za 5 zvezdica i pristala.

Rekao mi je da se spremim i dođem sutra uveče. Nisam se ništa posebno obukla jer me niko neće videti, i krenula kod tog čoveka, kad sam došla tamo kutija me čekala, a on me stavio u nju i zatvorio, i pošto je već bila u kolima odvezao na žurku, a tamo čim su me spustili 3 penisa su uletela i ja sam ****la čas jedan, čas drugi brojeći koliko je bilo različitih, a njih dosta mi je prosipalo *****u po ustima i licu.

Ni sama ne znam koliko je vremena prošlo, a penisa je bilo sve više i više, a cela unutrašnjost kutije je bila puna *****e. Onda sam u jednom trenutku osetila da me vraćaju nazad u auto, i da me voze kući onog čoveka. Kad sam došla tamo on me izvukao i ponudio mi da se istuširam i presvučem, ali samo pod uslovom da me on gleda. Ja sam na to pristala jer nisam htela da idem kući sva u *****i. Otuširala sam se i obukla a on mi je dao 60 evra, onih 10 je bilo gratis za prvi put i pozdravio se sa mnom. Tako je bilo tokom celog juna i jula, a onda sam ceo avgust provela u Crnoj Gori u hotelu sa 5 zvezdica gde su me služili kao boginju. Nastavila sam sa tim poslom i skupljala pare za sledeću godinu.