Šaban Šaulić: Ostajem u žiriju “Zvezda Granda”, a za ostale ne znam

ŠERUJ / ?
Šaban Šaulić razočaran je što pojedini članovi žirija muzičkog takmičenja „Zvezde Granda“ šikaniraju takmičare jer smatra da ti mladi ljudi to nisu zaslužili. On se trudi, ispričao je za „Alo“, da kandidate sluša kako pjevaju, a ne da komentira njihov stajling i ponašanje.

– Ti momci i djevojke nisu dužni da slušaju kako ih neko šikanira komentarima, jer ne simpatiše njihov način pjevanja ili kako su obučeni. Nisam kao ostali da se na taj način ponašam prema tim mladim ljudima. Ja sam tu da im dam podstrek i nadu, jer su dobili izvanrednu šansu u životu. U 90 odsto slučajeva slušam kako pjevaju i to mi je najbitnije, a ne da gledam kako su obučeni, kao neki članovi žirija – kaže Šaulić.

573d5074-23b0-4001-abb3-72cc0a0a0ab0-saban-ziri-previewOrg

Nedavno je objavljeno kako Saša Popović sprema čistku među članovima žirija, ali se pjevač za sebe ne plaši.

– Pročitao sam da sprema čistku, ali nikakvih problema nije bilo sa mnom. Koliko znam, ja ostajem, a on je ipak gazda i ima prava da mijenja šta i koga. Kako bude, bit će. Trebalo bi nove likove dovesti u žiri, ali sada treba gledati ko je adekvatan i zanimljiv za taj šou program – objašnjava Šaulić, koji se i dalje drži toga da izgled takmičara nije najbitniji faktor da neko postane zvijezda.

( Ekspress Magazin )