Radmila Manojlović kriva za ispadanje Harisa Kulovića iz „Zvezda Granda“

ŠERUJ / ?

Kaknjac slavujskog glasa Haris Kulović nedavno se vratio iz srbijanske prijestolnice jako razočaran. Iako je važio za jednog od glavnih favorita na šouu „Zvezde Granda“ nažalost njegovih brojnih fanova za njega je takmičenje okončano.

U duelu se našao s Nenadom Manojlovićem, bratom popularne pjevačice Rade Manojlović, kojeg je nakon otpjevane dvije pjesme u duelu pobijedio u omjeru 5:4, što je dovelo do toga da momci pjevaju i baraž. U baražu je deblji kraj izvukao Kulović, dok se Manojlović plasirao u šesti krug takmičenja.

– Haris je imao odličan nastup. Dao je sve od sebe kako bi se plasirao u šesti krug takmičenja. Iskreno, komentari žirija su bili u superlativima. U duelu je dobio pet glasova i tako nadmašio Manojlevića, ali je nažalost ispao u baražnom djelu. Svi koji su bili u studiju ostali su zatečeni kada su kazali da Haris ne ide dalje. Haris se jako razočarao – kazao je naš izvor i dodao:

– I sam Nenad je rekao da mu nije jasno kako je on prošao jer smatra da je Haris bio bolji. Neki od komentara bili su da je Nenad prošao zato što su ga članovi žirija poznavali od ranije, ali i zato što je brat popularne pjevačice Rade Manojlović – završava naš izvor.

Kontaktirali smo i Kulovića, koji nam je kazao da je dao svoj maksimum te da on nastavlja dalje sa svojom karijerom i nastupima kojih ima napretek.

– Tačno je ispao sam. Ja sam dao svoj maksimum. Bio sam u duelu s Nenadom Manojlovićem. Momak je odličan i krase ga zavidne glasovne mogućnosti. Sada trenutno ne želim ništa komentirati. Pogledajte emisiju i sami se uvjerite kako je sve ispalo – kratko je kazao Haris Kulović.
(Ekspress Magazin)