PREZGODNA MAĆEHA I SIN U SAMI U KUĆI, ONA GA ODAVNO ŽELI I DESILO SE…

ŠERUJ / ?

Kako se približavala Nova Godina,svi su planirali neke izlaske i druženja. Muž je išao kod prijatelja,ja nisam željela s njim, kćer ću odvesti kod nekih drugara, kod kojih će spavati, dok smo se Toma i ja dogovorili za divan novogodišnji s*ks.

Dan pred Novu Godinu spremala sam se,farbala,lakirala nokte u crveno,otišla na depilaciju nogu i svega ostalog, kupila sam crvene tange i brus u kompletu, novu usku mini suknju,kako bi istaknula moju guzu i majicu s dubokim dekolteom,kako bi istaknula grudi,sve da muž ne zna.

Nakon što je muž otišao,brzo sam odvela i kćer i požurila kući. Krenula sam da se spremam, stavila sam crveni ruž, eyelinera, pudera,parfem, obukla sve novo. Spremila sam u spavaćoj sobi svijeće i spremila krevet. Pozvala sam Tomu.

Kada je ušao,snažno me zagrlio i poljubio. Spustili smo se na krevet gdje sam ga uzjašila i nastavili smo da se ljubimo. Legla sam do njega,a on me je mazio i upućivao mi komplimente.

Skinula sam se u donje rublje i skinula sam njega. Počela sam da ga oralno zadovoljavam, glavić sam mu lizala polako, zatim sam celi progutala.

Uskoro sam prestala,a on je mijesio moje grudi i mazeći mi skinuo brus. Polizao je bradavice i prešao na guzu. Ljubio je moju ogromnu guzu,dok je svlačio crvene tangice.

Legla sam na leđa,a on je počeo da mi liže klitoris i da mi uvaljuje prste… Cviljela sam i uvijala sam se,dok su mi kukovi drhtali.

Uskoro se pridigao i nastavio prodire u moju vaginu,zagrlila sam mu leđa i stenjala na uvo. Sve brze je prodirao…

U istoj pozi je počeo da mi liže i mastrubira. Uskoro sam osjetila njegov glavić kako mi pulsira na guzi. Nakon toga mi je gurnuo penis u guzu, skroz. Glasno se čulo udaranje o moju veliku guzu,a ja sam još glasnije vrištala i stenjala. Uskoro nisam više mogla da se držim na nogama i legla sam na trbuh,a on je nastavio da me j… u guzu. Uskoro mi je zazvonio telefon,to je bio muž, bila je ponoć. Mali je nastavio da mi gura ,a ja sam se javila i jedva se kontrolirala da ne vrisnem. Uskoro mi je svršio u guzu.

Otišli smo da se istuširamo, a kasnije je muž došao s kćerkicom i nije ni slutio kako mu je žena imala najljepšu i najluđu noć s njegovim sinom iz prvog braka.