Nives Celzijus postala ‘pristojna’: Teško je odjeven opstati na estradi, pitam se jesam li prestara za ljubav

ŠERUJ / ?

Nakon introspekcije zaključila je da je vjerojatno problem u njoj, ne skrivajući da joj nedostaje ljubav.

Smatra da bi ‘buđenjem leptirića’ i ona bila puno motiviranija, bolja, blistavija. Žao joj je što od razvoda s nogometašem Dinom Drpićem (35) dugo nije naletjela, kako kaže, ni na pravog ni na pogrešnog. Spas nalazi u poslu, pa na CMC festivalu u Vodicama pjeva ‘Mamurluk’.

– Voljela bih ponovno osjetiti ljubavni mamurluk, ne sjećam se kad mi se zadnji put dogodio. Udvarača ne manjka, ali nedostaje prilika za pravo upoznavanje. Vjerujem, naime, u prvi klik, trenutak kad se oči sretnu pa se dogodi prepoznavanje, no kad uđeš u neke godine, a još imaš i dvoje djece, ta faza zaljubljivanja sigurno dulje traje. Muškarac više ne treba osvojiti samo mene nego i djecu, prijatelje. Mnogi zato ustuknu, kao da se boje – kaže Nives.

78a6d75f935cc6d36030

Većinom je okružena kolegama glazbenicima, a s njima ne želi vezu jer dijeli privatno od profesionalnog. Kaže da čak i oni izgube hrabrost i da imaju tremu, pa joj se ispričavaju na društvenim mrežama ili u SMS-ovima. Pjevačica priznaje da još nije spremna upoznati djevojku bivšeg supruga:

– Nisam je još upoznala. Vjerujem da ni jednoj ženi nije lako u takvim situacijama. Ako prije i nije bilo ljubomore, u takvim se trenucima ona javi. No puno teže mi je prihvatiti da će naša djeca prema njoj možda gajiti simpatije. Znam da nitko ne može zamijeniti majku, ali se s tim teško nosim. Ne znam koliko je Dinina veza ozbiljna, pa mislim da sam još mirna. No kad su ljudi normalni, sve se može dogovoriti – kaže Nives

Izvor: 24sata .hr