NIJE MOGLA VJEROVATI DA JE OVO URADIO ZA NJU Emina se gušila u suzama

ŠERUJ / ?

Sve što je lijepo kratko traje…Daljina, kilometri sprečavaju mnoge da uživaju svakodnevno u svojoj ljubavi, pa tako i našu popularnu pjevačicu Eminu Tufo.

Naime, već neko vrijeme je u emotivnoj vezi s Adananom Poljakom, koji živi u Americi.

Podsjećanja radi, prije mjesec dana Poljak je došao u prijestolnicu BiH kako bi iznenadio svoju djevojku za rođendan. Prešao je 11. 312 km samo kako bi joj poželio sretan rođendan. Emina radost i oduševljenje nije krila, a kako reče, sigurna je da ima najboljeg momka na svijetu…

No, s obzirom na to da je Adnan jedva uspio dobiti dozvolu na poslu da doputuje u Sarajevo, ograničen je bio i sa ostankom. Poslovi su se nagomilali pa je odlazak za Ameriku bio neodložan.

56dec252-b5bc-4285-b6a7-36730a0a0ab0-spot-emina2-previewOrg

Prije samog odlaska svoju Eminu još jednom je obradovao. Na parkingu je na pjevačicinom autu ostavio veliku plišanu igračku i emotivnu poruku.

Adnan je Eminu po ko zna koji put iznenadio. Njoj sitnice znače mnogo, a kada je pročitala pismo gušila se u suzama. Napisao joj je da ne bude tužna dok ga nema, da će se svakodnevno čuti telefonski i putem društvenih mreža, te da broji dane do njihovog novog susreta – kazao je izvor blizak pjevačici.

Iako tužna zbog Adnanovog odlaska, Emina je „zavrnula rukave“ i počela ponovo sa svirkama. U narednom periodu nastupat će širom naše zemlje, ali i regiona kako u klubovima, a tako i na privatnim zabavama.

 

(Express)