NEZAMISLIVO Zaručnik je ostavio SMS-om prije vjenčanja, a reakcija…. to curo!

ŠERUJ / ?

Kilee Manulak zaručila se prije dvije godine i s veseljem planirala svoje vjenčanje koje se trebalo održati prije dvije sedmice. Unijeli smo dušu i srce u planiranje svadbe. Željeli smo da to bude dan kada ćemo sa svima proslaviti svoju ljubav i predanost, kaže Kilee.

 
56508547-9898-4196-a83d-7fde0a0a0a64-61163904-kilee-manulak

Međutim, samo sedam dana prije vjenčanja zaručnik joj je poslao SMS poruku u kojoj joj je rekao da se više ne želi oženiti za nju i da prekida njihovu vezu. Uslijedilo je nekoliko teških dana za nju, bila je neutješna i isplakala rijeku suza, a onda je shvatila da više ne želi sjediti i sažalijevati se.

Umjesto toga sa svojim roditeljima, kumom i djeverušama uredila se baš onako kako bi to napravila na dan vjenčanja i otišla na floridski Color Fun Fest, humanitarnu utrku tokom koje se svi sudionici polijevaju bojama.

Bila je to savršena prilika da “uništi” svoju bijelu vjenčanicu i iz simbola nesuđene ljubavi pretvori je u simbol prijateljstva.

Vjenčanica je važan dio svakog vjenčanja i puno znači svakoj mladenki. Sada ona za mene predstavlja sestrinstvo, porodicu i potporu. Bilo je divno vidjeti kako se moj krug prijatelja i potpore okupio taj dan, ispričala je Kilee koja će vjenčanicu odnijeti na hemijsko čišćenje i donirati.

A njen bivši zaručnik? Ne zamara s njim. Ne znam je li vidio ovu priču i ne zanima me. Nisam to napravila zbog njega. Napravila sam to zbog sebe. Njemu i njegovoj porodici želim sve najbolje i želim mu zahvaliti što me poštedio slomljenog srca u našoj budućnosti- zaključila je.

Izvor: avaz.ba

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *