KSS: Košarkašice i srpski navijači su ušli u istoriju, hvala vam

ŠERUJ / ?

“Zahvaljujemo se svakom od 7.000 ljudi koji su u subotu ispunili dvoranu Pionir do poslednjeg mjesta, jer su time pokazali koliko građani Srbije poštuju i podržavaju evropske kraljice. Ovakva pojseta bila je ubjedljivo najveća tog dana u cjeloj Evropi, a vjerovatno i u istoriji, bar onoj novijoj, evropskih kvalifikacija. O tome koliko Srbija voli svoje heroine, govori podatak da ovoliko gledalaca nije bilo na finalnim utakmicama prvenstava Evrope godinama, da ne kažemo decenijama unazad”, navodi se na sajtu KSS.
Nacionalni savez zahvalio se trenerima i profesorima koji su doveli svoje učenike sa teritorije Beograda, cijele Srbije.

“Veliko hvala medijima, koji su nas pratili najavljujući ovu utakmicu i bez čije pomoći subotnje veče ne bi bilo tako veličanstveno. Nadamo se da će i oni malobrojni mediji, koji su smatrali da fudbalska utakmica Real – Barselona zaslužuje četiri puta veći prostor u novinama od prvakinja Evrope, shvatiti da su pogrešili i da će se ubuduće pridružiti ostalima. Želimo da cijela Srbija vidi naše šampionke i zato ćemo utakmicu sa Ukrajinom igrati u Nišu, a tražićemo dozvolu od FIBA da meč sa Luksemburgom takođe igramo van Beograda”, zaključuje se u saopštenju. Srbija je na startu kvalifikacija ubjedljivo savladala Njemačku sa 100:57.

 

Izvor: blic.rs

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *