IVONA NEGOVANOVIĆ CUCA JE TRUDNA Otac dijeteta je Šaban Šaulić?!

ŠERUJ / ?

Ivona Negovanović Cuca je trudna, ali to krije kao zmija noge, tvrdi izvor srbijanskih medija.

Naime, pjevačica koja je dospjela u žižu javnosti prije nekoliko godina, kad je otkriveno da je upravo ona ljubavnica Šabana Šaulića, viđena je u petak na GAK „Narodni front“, gdje je otišla na pregled.

– Cuca je došla sa dvije djevojke, vjerovatno drugarice. Ona je ušla u ordinaciju, a one su je čekale ispred – priča izvor koji se zatekao na licu mjesta i dodaje:

– Iz ordinacije je izašla s doktorom, a čula sam kad je drugaricama rekla: „Ne znam još šta ću da radim.“ Pitale su doktora kako napreduje, a on je rekao da je sve u redu. Inače, oslovljavale su je sa Ivona – završava izvor.

– Ja nisam išla tamo sama, išla sam sa sestrom. Nisam ja išla na pregled, kad budem bila trudna, znaćete svi – rekla je ne baš uvjerljivo Cuca.

Inače, pjevačica je u februaru ušla na Farmu, a već krajem marta je napustila imanje. Dok su jedne večeri ukućani odgovarali na pitanja gledalaca, pala je u nesvijest, a neki farmeri su još tada pomislili da je trudna.

Ona o svojim vezama ne priča javno, pa tako nikada nije potvrdila informaciju da je od 14 godine sa Šabanom Šaulićem iako su nekoliko puta uslikani zajedno. I o vezi s muzičarem Radetom Čokanom nikada nije pričala, dok je on javno priznao da je varao ženu Zlatu s Negovanovićevom. Kad je došla na Farmu, Cuca se nije odvajala od plišanog medvjeda, za kojeg je rekla da je poklon od dečka, a u toku krize zbog zatvorenog prostora vikala je: „Ja volim njega, a ne sebe“. Ime dečka ni tad nije pominjala.

(Kurir)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *