ISPUNIO ŽELJU NAJMLAĐOJ OBOŽAVATELJKI Pinkova zvezdica nije mogla da vjeruje…

ŠERUJ / ?

Šarmantna „Pinkova zvjezdica” Nika Purić nedavno je izjavila da joj je najveća želja da ima karijeru kao Toni Cetinski. Pjevač je, ganut njenom iskrenošću, riješio da je iznenadi i priredi joj nezaboravno druženje.

Naime, Toni je kontaktirao sa Nikinim roditeljima kako bi se upoznali, a djevojčica ga je ubrzo potom posjetila sa mamom, u hotelu u kom je odsjeo pred koncert u Beogradu. Nakon višesatnog druženja, Nika je rekla da njenoj sreći nema kraja, kao i da cijele noći nije mogla da zaspi od uzbuđenja.

– Toni mi je poželio za 25 godina jednu „Arenu“, i pitao me zašto želim da budem kao on kad porastem. Odgovorila sam da je to zbog njegovih pjesama, glasa i koncerata na koje dolaze ljudi iz čitavog regiona i da je za mene to nešto najljepše – rekla je šarmantna Nika i otkrila detalje razgovora sa pjevačem.
56e69e8d-3a88-4136-b44e-516f0a0a0ab0-toni1-previewOrg

– Dok smo sjedili i pričali, osjetila sam kao da je on neko koga dugo poznajem, a u isto vrijeme nisam mogla da vjerujem da je to moj omiljeni pjevač, čije nastupe gledam preko „jutjuba“ i slušam pjesme na putu od kuće do škole. Otkrio mi je da će moju omiljenu pjesmu „Opet si pobijedila“ pjevati sedmu na koncertu i upoznao me je sa svojim bendom – objašnjava Nika i dodaje:

– Obećala sam mu da ću ovo pamtiti celog života i, ako postanem zvijezda kao on, pozvaću ga na moj koncert kao najvažnijeg gosta. Ja sam mala djevojčica kojoj je on ostvario san i to nikada neću zaboraviti – zaključila je Nika.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *