ISPOVIJEST NIMFOMANKE IZ KALESIJE: CIJELO SELO SE OMRSILO! RUŽNI, LIJEPI, SLOBODNI, OŽENJENI…

ŠERUJ / ?

Slike golih žena pred kojima su muškarci klečali poput poslušnih kuca uzbudile su me na način na koji crtaći nikada nisu mogli. Željela sam da budem jedna od tih žena.Nakon toga sam sve počela da seksualizujem: moje barbike, crtaće, drugare iz škole.

Nisam mogla da razumijem šta se dešavalo i šta sam radila, ali bila sam navučena.Prvog dečka sam imala sa 14 godina i moja seksualna zavisnost poprimila je novu, fizičku, formu.

Dodirivali smo se ispod ćebeta, a takođe sam pokušavala da mu pružam oralni seks kao one žene iz časopisa.Osjećala sam kao da sam pronašla svoju dužnost. Bila sam kao one djevojke iz časopisa.

Napokon sam imala dečaka pod mojim nogama, a seks ga je držao potčinjenim.Naučila sam da je seks isto što i ljubav, i dok god sam spremna da ga dajem, nikada neću biti sama.

A nisam željela da budem sama.Sa 16 godina sam počela da se zabavljam sa novim, starijim dečkom iz kraja. Sa njim sam izgubila nevinost dok su moji bili na pijaci u Tojšićima.Cijela naša veza bila je veoma seksualna i svoju dužnost sam ispunjavala i onda kada mi uopšte nije bilo do seksa jer mi je tada trebao najviše.

Ako mu ne bih dala, vjerovala sam da će me napustiti i da ću ostati sama.Nakon što me je sa 18 godina silovao bivši dečko u školskom WC-u, počela sam da se gubim. Tražila sam seks gdje god sam mogla. Tražila sam kontrolu koju sam izgubila tokom silovanja.

Birala sam muškarce koji su bili slični mom silovatelju – emotivno udaljene i napaljene – i spavala sam sa njima kako bih se osjetila vrijednom. Trauma me je vezala za njega. Čak sam imala i seks sa njegovim najboljim prijateljem kako bih ga učinila ljubomornim.Seks više nije imao veze sa ljubavlju – postao je borba koju sam morala da dobijem.Kako je lista muškaraca sa kojima sam imala seks rasla, tako je rasla i moja zavisnost.Sve ovo je učinilo da počnem da se osjećam depresivno i otuđeno. Jedino sam se viđala sa muškarcima koji su dolazili na seks.Moja želja za seksom samo je rasla. Kada bi mi bilo dosadno, odlazila sam na internet. U svom nastojanju da pobijedim svog silovatelja, ponovo sam naletila na muškarca koji me je davio i iskoristio. Nakon ovog incidenta sestra je odlučila da se iseli iz stana jer se nije osjećala bezbijedno pored svih tih muškaraca koji su stalno dolazili.

U svoje seksualne avanture uvlačila sam sve muškarce, one oženjene, razvedene, mlade, stare, lijepe i ružne.To se očigledno nije svidjelo ženama onih oženjenih. Vrlo brzo se cijelo mjesto diglo protiv mene i morala sam da se preselim. Napustila sam Kalesiju i sada sam u novom gradu.

Razmišljam da potražim pomoć, ali ne mogu da se otmem nagonu da probam da odvedem u krevet svakog muškarca na kog naiđem na ovoj novoj i svježoj teritoriji.Znam da mi je očajnički potrebna prava veza, ljubav i poštovanje i da su to sve super stvari, ali sve dok ne povratim svoju moć, neću prestati da spavam sa muškarcima.