DRAGANA: U žiriju “Pinkovih zvijezda” mijenjam Cecu, od Mitrovića sam dobila privatni avion

ŠERUJ / ?

Druga sezona muzičkog takmičenja “Pinkove zvijezde” večeras se završava, a dosadašnji žiri će se oprostiti od crvenih stolica i tastera kojim su takmičare puštali u sljedeće kolo.

Već se spekuliše ko će sjediti sljedeće sezone na njihovim mjestima, a potvrđeno je da će jedan od članova žirija biti pjevačica Dragana Mirković.
Kako je otkrila za „Alo!“, Željko Mitrović i njen suprug Toni Bijelić su dogovorili ovu saradnju i na njoj je bilo samo da pristane, prenosi Alo.rs.

– I prošle sezone sam dobila ponudu da budem dio žirija, međutim, tada nisam mogla da pristanem. Dobila sam i privatni avion, a emisije će se snimati kada mi to bude odgovaralo i stvarno je „Pink“ meni maksimalno izašao u susret – izjavila je Dragana za „Alo!“.
Luče iz Kasidola ipak otkriva zašto joj je bilo teško prošle sezone da pristane da bude dio ovog muzičkog takmičenja.

– Meni je veoma teško da tim mladim takmičarima kažem ne. U žiriju ću biti blaga i gledaću da ne povrijedim mlade pjevače svojim odlukama – rekla je Mirkovićeva i dodala:

– Eto, koliko mi je, inače, teško da kažem ljudima ne… Željko je rekao: „Toni i ja smo se dogovorili, a ti ako želiš da nas razočaraš, ti onda nemoj da pristaneš“. I kako da odbijem da ne učestvujem – rekla nam je Dragana.

Inače, u finalu „Pinkovih zvijezda“ sezone koja je na izmaku, premijerno će biti emitovana dva nova Draganina spota.

Oni se bore za titulu najbolje “Pinkove” zvijezde

U finalnoj večeri takmičenja „Pinkove zvijezde“ nastupiće 12 preostalih takmičara koji će se boriti za titulu druge „Pinkove“ zvijezde i preuzeti tron od Ivana Kurtića, koji će u finalnoj noći predstaviti jednu od numera sa svog albuma prvenca. Finalisti su Anja Tomić, Eldin Alibašić, Magdalena Vračić, Enis Todić, Suzana Knežević, Janko Ristanović, Dijana Hazirović, Marko Šabanović, Ivana Keković, Mite Stoilkov, Jelena Đurić i Adam Labunski. Pobjednik „Pinkovih zvijezda“ dobiće kompletnu medijsku i diskografsku promociju. Produkcija zadržava pravo i da stane iza nekog od finalista ili polufinalista ukoliko procijene da je buduća zvijezda. O večerašnjem ishodu odlučuje isključivo publika.