DO SAD JE NIJE POKAZIVALA Ovo je maćeha Rade Manojlović (FOTO)

ŠERUJ / ?

Radmila Manojlović prvi put je u javnosti pokazala maćehu Suzanu, koja je već godinama udata za pevačicinog oca Radeta.

Popularna Rada, pohvalila je očev izgled putem Instagramove opcije “Stori”, na fotografiji gde on pozira u zagrljaju svoje supruge.

– Ja stvarno moram da se pohvailm da moj tata izgleda kao momčić u 66. godini – napisala je peavčica.

 

Podsetimo, Rada je pre više od 10 godine ostala bez majke koja je preminula tokom teške borbe sa kancerom. Pevačica je svojevremeno u jednom intervjuu izjavila da je njoj i njenoj sestri u početku bilo vbeoma teško kada je njihov otac u kuću doveo drugu ženo nedugo posle majčine smrti.

– Sestra i ja smo razumne devojke. Naše mame nema 11 godina, a Suzana je tu skoro deset. U trenutku kada je ona došla, sve to je za nas bilo sveže. Ma, uvek će biti sveže. Bez obzira na ono što smo osećale kada je tata počeo sa njom da živi i kada nam je bilo nezgodno, teško i nimalo prijatno da je gledamo kako je tu, u našoj kuhinji recimo, naravno da smo se s vremenom navikle i shvatile neke stvari. Šta god da smo Maja i ja osećale sa tih naših 17, 18 godina, koliko god da nam je bilo teško, shvatile smo da tata mora da ima nekog u životu, jer nećemo nas dve uvek biti tu. Ne možemo iz naše sebičnosti da zarobimo tatu samog na selu – dodala je ona i navela da sa Suzanom nikada nije bila u lošim odnosima.

– Apsolutno nemamo razloga da je mrzimo ili da budemo loše sa njom. Nije ona kriva za neke loše stvari koje su se desile u životu. Mi se odlično slažemo sa njom i sa njena dva sina, a ima unuka sa kojim se jako dobro družimo. Čak moja sestra deli više privatnih stvari sa njom nego sa mnom – rekla je Rada svojevremeno za domaće medije.