ČUPINA DJEVOJKA NOSI BLIZANCE Ne nije Jelena Golubović, pogledajte o kome se radi

ŠERUJ / ?

Nakon više od četiri mjeseca Čupo Kalač je napustio rijaliti „Parove“. U vilu je Čupo ušao u trenutku kada je tamo boravila i njegova bivša djevojka Jelena Golubović, te su producenti očekivali vjerovatno žešći rasplet. No, njih dvoje nisu dali ono što se tražilo od njh. Ignorisali su se, a Jelena je brzo izašla vani, dok je on ostao da se bori za glavnu nagradu…

Iako misli da je bio jedan od glavnih favorita i da je mogao doći do samog kraja, da ga nisu „natjerali“ na agresivnost kojom su izazvane vanredne nominacije i njegovo ispadanje, ali ipak mu je drago što je došao kući jer ga je ovdje sačekalo mnogo lijepih iznenađenja.

Jedno od njih je, da je njegova vjerenica u drugom stanju. Ovu vijest je saznao dok je bio u vili, i mučilo ga je što nije uz nju, kao i to osim te informacije više ništa nije znao. Stalno se pitao je li sve u redu, kako podnosi trudnoću… A dolaskom u Švedsku ostao je bez daha kada je svoju Hercegovku, kako ju je zvao tokom boravka u vili, vidio sa „stomakom do zuba“.

– Zamalo sam zaplakao kada mi je otvorila vrata. Nekakav me čudan osjećaj obuzeo. Alma je u petom mjesecu, a „dupli“ otac postat ću krajem juna – uzbuđeno nam kaže Čupo, ponavljajući nam da njegova draga nosi blizance.

Na pitanje kako mu je bilo protekla četri mjeseca, kazao je da se morao uhvatiti u kolo koje se svira, te da drugog izbora nije bilo. Isto tako misli da su neka njegova prava povrijeđena, jer mu nisu dozvoljavali da izađe i sazna kakva mu je situacija sa firmom, kao i trudnom djevojkom.

– Ne bi meni bilo krivo da su pravila bila za sve ista. Ali ako se nekome mogu učiniti ustupci, i recimo, Zmaj dva puta izaći na suđenje, a Avi su dozvoljeni solarij i kojekakvi kozmetički tretmani, dok ja nisam mogao nazvati svoju vjerenicu. A ni dobiti terapiju, koju mi je liječnik prepisao – kazao je Čupo, koji dodaje da nema tog novca koji mi mu namirio, recimo, da izgubi familiju.

A oni su se, kaže Čupo, više obradovali što je izašao nego da je osvojio prvu nagradu.

No, za ovih 130 dana u svoj džep ubacit će 10.000 eura.

Svadba u avgustu

Kako bebe na svijet dolaze krajem juna, i ako sve bude u najboljem redu, Čupo i njegova izabranica, vjenčanje i svadbu će upriličiti krajem avgusta, kada će sva njegova familija moći doći u Sarajevo da zajedno naprave duplu feštu – i njegovo izgovoreno sudbonosno da i babine.

Izvor: ekspressmag.ba

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *