Čipka, tange i seksi guza… Topalkova ćerka uhvaćena u žestokoj akciji! (VIDEO)

ŠERUJ / ?

Helena Topalović izazvala je haos eksplicitnim scenama u spotu u kojem se pojavila

Atraktivna Helena Topalović se često nalazila na brojnim naslovnicima i vremenom je postala sve prisutnija u domaćim medijima, a veliku pažnju izazvala je angažmanom u spotu “Dijamanti benda” u kojem se pojavljuje u seksi izdanju.

Osim što je poznata kao ćerka pevača Milana Topalovića Topalka, Helena je često bila u žiži medija i zbog svojih emotivnih veza sa poznatim i opasnim momcima.

Nakon što je stavila tačku na odnos sa pevačem Slobodanom Vasićem, a potom i prebrodila krah te ljubavi koju su pratili, kako su svojevremeno mediji pisali i fizički obračuni, ova mlada dama rešila je da stavi tačku na brojne spekulacije o svom životu, te je bez ustezanje rešila da se pozabavi profesionalim izazovima i prihvatila poziv da učestvuje u novom spotu “Dijamanti benda”.

Inače, mediji su pisali o Heleninom izvajanom telu, ali i o tome kako je, oskudno obučena, tokom snimanja provokatvinim pokretima izazivala pevača pomenutogbenda Mladena. Sada kada je spot ugledao svetlost dana, nema sumnje da će mlada Helena dobiti još neki angažman.

Pogledajte kako to sve i izgleda i kako se Helena snašla u ovoj ulozi: