Cecinoj ćerki ponudili 20.000 evra da učestvuje u ovom šou, njen odgovor sve iznenadio!

ŠERUJ / ?

Anastasija Ražnatović se prvi put oglasila i prokomentarisala glasine da će učestvovati u novoj sezoni “Tvoje lici zvuči poznato”

Naredne godine bi trebalo da počne nova sezona šou programa “Tvoje lice zvuči poznato”, a priča se da su producenti ponudili Anastasiji Ražnatović honorar od čak 20.000 evra. Sada se oglasila i Cecina ćerka koja je otkrila da li će prihvatiti ovu ponudu.

Iako mnogi smatraju da je ovo ponuda koja se ne odbija, naročito kada se ima u vidu da Anastasija odlično peva i igra, kao i da bi ovo bila odlična prilika da se predstavi kao pevačica, ona smatra da nije spremna za ovakav izazov.

– “Tvoje lice zvuči poznato” je stvarno odlična emisija, koja se radi na veoma profesionalnom nivou. Zabavna je za gledanje, a takmičari koji su do sada učestvovali su pokazali koliko su talentovani. Ipak, ja nisam sigurna koliko bih se snašla u svemu tome. Pripreme su veoma naporne, zahtevaju ozbiljnu koreografiju, masku, ali i mnogo ličnog odricanja da bi sve bilo kako treba. Još nisam spremna za takvu vrstu izazova – izjavila je Anastasija.