Aca Lukas se ženi: Stvoreni smo jedno za drugo!

ŠERUJ / ?

Aca Lukas je toliko zaljubljen u svoju novu djevojku Branislavu Pašajliju.
Da samo čeka dan kada će se oboje razvesti od svojih bivših partnera kako bi mogli da ozvaniče svoju vezu. Pjevača Acu Lukasa trenutno očekuje ljuta bitka sa bivšom suprugom Sonjom jer bi tek trebalo da se razvedu i na papiru.
Međutim, dok taj rat ne počne, Lukas je već nastavio svoj život i uživa u ljubavi sa brinetom iz Loznice Branislavom Pašajlijom, sa kojom je nedavno započeo vezu. Njih dvoje vrijeme provode u Beogradu i maksimalno su posvećeni jedno drugom.

Kako saznajemo od izvora bliskog folk pjevaču, on se ozbiljno nosi mišlju da s novom izabranicom stane na ludi kamen:
– Aci se trenutno privatni život raspada i jedina podrška mu je Branislava. Bukvalno mu je došla kao slamka spasa. Njih dvoje su u stvari u istom problemu. On se razvodi od Sonje, ali se i Branislava razvodi od supruga Željka, ali ne mare za to i obožavaju se. Lukas se uopšte ne šali kada je Branislava u pitanju, ona mu je vratila osmijeh na lice i on planira da se ženi. Iako su njegovi prijatelji pomalo zatečeni tom informacijom, njegova sreća im je najvažnija, pa ga podržavaju u svemu. Njih dvoje trenutno borave u Beogradu, ali će se ubrzo zajedno useliti u neki stan. Inače, o braku su već razgovarali jer su svjesni da su stvoreni jedno za drugo i da ih prethodni promašaji ne mogu pokolebati – kaže dobro upućeni izvor za „Blic“.

(Blic)