5 komplimenata koje svaka cura želi čuti od svog muškarca

ŠERUJ / ?

 

Ovdje je pet komplimenata koje voli čuti svaka žena:

1. Ako istakne neku njezinu specifičnost kao nešto neodoljivo

To može biti nešto fizički na ženi, njezino ponašanje, reakcije u određenim situacijama. Ako muškarac kaže npr. “Neodoljive su mi tvoje rupice na obrazima dok se smiješ”, žena će se sigurno “rastopiti”. Na taj način on pokazuje koliko pažnje posvećuje sitnicama na njoj ili u njezinom ponašanju, jer baš svatko voli da ga drugi gledaju pozorno, a ne površno.

2. Zamoli ženu da im iznese svoje mišljenje o nečemu

“Što ti misliš o tome?” – pitanje je koje svaka normalna žena želi čuti od muškarca. Osim što će tako pokazati da smatra ženu pametnom, pokazat će i kako cijeni njezino mišljenje te želi znati kako ona razmišlja. Žene takve muškarce gledaju kao one koji imaju potencijala za kavlitetnu vezu.

3. Kaže da se u njezinom društvu osjeća ugodno i opušteno

Žene vole muškarce koji se ne boje pokazati da su ponekad ranjivi pa joj otvoreno priznaju kako s njom mogu biti ono što zaista jesu i mogu se lako opustiti. Osim toga svakoj ženi je drago čuti da je ugodno društvo.

4. Uživa naglas u njezinom mirisu

Bilo da se radi o intimnim dijelovima tijela ili ne, svaka žena voli znati da ugodno miriše. Tad se osjeća sigurnije i opuštenije, a za dobru atmosferu u vezi ili u krevetu to je vrlo bitno.

5. Kaže joj koliko je lijepa, privlačna i posebna

Budimo realni, ne postoji čovjek na ovom planetu koji ne voli čuti da je lijep, privlačan i poseban. Žene su posebno osjetljive na te stvari. Svaka voli znati da je muškarcu neodoljiva, posebno kad joj on to otvoreno kaže pred drugim ljudima, procitajte više na 24sata.hr.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *