Teški dani Šemse Suljaković: Mnogo mi je teško, čovjeku više

ŠERUJ / ?

Šemsa Suljaković je u posljednje vrijeme preživjela nekoliko životnih drama. Izgubila je nekoliko članova najuže familije u kratkom periodu, a sada joj umrla i majka.

Pjevačica je ostala e bez još jednog člana svoje obitelji! Umrla joj je majka, što je pjevačici, koja se u posljednje vrijeme gotovo nije odvajala od nje, teško palo.

Mnogo mi je teško! I ne znate kako? Kako više da preživim? Kako dalje bez moje majke koja mi je bila najveći životni oslonac? Čovjeku više ne može pod kožu. Smrti najmilijih su me slomile. Ni sama nisam ni pomislila da može biti ovako teško… Nemam više glasa, ni snage ni volje… Izvinite, ali nemam vremena više jer moram naći načina da se iz što prije iz Švicarske prebacim u Švedsku, kazala je Šemsa dan nakon majčine smrti za Express.ba.

Šemsa Suljaković je u posljednje vrijeme preživjela nekoliko životnih drama. Izgubila je nekoliko članova najuže familije u kratkom periodu, što je na nju jako djelovalo.

– Ni sama ne znam kako sam sve ovo preživjela. To su teške životne priče, koje čovjeku pokažu da je u životu samo zdravlje bitno. U kratkom vremenu napustilo nas je šestero najmilijih, rekla je pjevačica.

(Express)